Voorgerechten
Koude voorgerechten
Torentje van zalm: tartaar van gerookte zalm met kappertjes, rucola en mierikswortel | €12,50 |
Bonbon van carpaccio: rundercarpaccio gevuld met div sla soorten, tomaat, komkommer en rode ui met een crème van truffelmayonaise | € 13,50 |
Frisse salade met geitenkaas (V): Rucola en veldsla met een salsa van appel, druiven, granaatappel en ui met balsamicosiroop en geitenkaas | € 10,50 |
*Alle koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter
Soepen
Groninger mosterdsoep (kan V): Licht gebonden mosterdsoep met spekjes, bosui en ijsbergsla | € 6,50 |
Pompoensoep (kan V): Licht gebonden pompoensoep met kip en room | € 6,50 |
Franse uiensoep (V): Goed gevulde soep met een gegratineerd broodje kaas | € 6,50 |
* Alle soepen worden geserveerd met brood en smeersels
Warme voorgerechten
Gegratineerde champignons: champignons gevuld met huisgemaakte pesto en gegratineerd met brie, honing en tijm (V) | € 9,50 |
Garnalen kroketjes: garnalenkroketjes op een frisse salade met salsa van tomaat, komkommer en rode ui met cajun-salsa saus (V) | € 12,50 |
Warme camembert: camembert uit de oven met zilveruitjes in balsamicosiroop en vijgen compote | € 9,50 |