Voorgerechten
Koude voorgerechten
Timbaaltje van zalm: tartaar van gerookte zalm met kappertjes, rucola en mierikswortel | € 10,50 |
Bonbon van carpaccio: rundercarpaccio gevuld met div sla soorten, tomaat, komkommer en rode ui met een crème van truffel mayonaise | € 10,50 |
Franse salade met brie(V) Rucola en veldsla met een salsa van appel, druiven, granaatappel, ui,met balsamico dressing en licht brie | € 9,50 |
***Alle koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter
Soepen
Romige Groninger mosterdsoep: licht gebonden mosterdsoep met spekjes, bosui en ijsbergsla | € 6,00 |
Franse uiensoep (V): huisgemaakte uiensoep met kaas en een kruiden bruchetta | € 6,00 |
Bospaddenstoelensoep(V) met tijm | € 6,00 |
*** Alle soepen worden geserveerd met brood, kruiden boter en roomboter
Warme voorgerechten
Gegratineerde champignons: champignons gevuld met huisgemaakte pesto en gegratineerd met brie, honing en tijm (V) | € 9,50 |
Garnalen kroketjes: garnalenkroketjes op een frisse salade met salsa van tomaat, komkommer en rode ui met cajun-salsa saus (V) | € 10,50 |
Warme camembert: camembert uit de oven met zilveruitjes in balsamicosiroop en vijgen compote | € 8,50 |
(*) Ook vegetarisch verkrijgbaar