Voorgerechten
Koude voorgerechten
| Torentje van zalm: tartaar van gerookte zalm met kappertjes, rucola en mierikswortel | €12,50 |
| Bonbon van carpaccio: rundercarpaccio gevuld met div sla soorten, tomaat, komkommer en rode ui met een crème van truffelmayonaise | € 13,50 |
| Carpaccio van rode biet (V): met rucola, balsamico & feta kaas | € 12,25 |
*Alle koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter
Soepen
| Groninger mosterdsoep (kan V): Licht gebonden mosterdsoep met spekjes, bosui en ijsbergsla | € 6,50 |
| Tomatensoep (kan V): licht gebonden soep met gehaktballetjes en room | € 6,50 |
| Franse uiensoep (V): Goed gevulde soep met een gegratineerd broodje kaas | € 6,50 |
* Alle soepen worden geserveerd met brood en smeersels
Warme voorgerechten
| Truffelkroketjes: gefrituurde truffelkroketjes met een frisse salade | € 11,50 |
| Gamba kroketjes: gamba kroketjes op een frisse salade met salsa van tomaat, komkommer en rode ui met cajun-salsa saus (V) | € 12,50 |
| Warme camembert: camembert uit de oven met zilveruitjes in balsamicosiroop en vijgen compote | € 9,50 |
